Creëer eenvoudig vacature profielen

Met het gebruiksvriendelijke ATS recruitment platform van Recrout kun je makkelijk slimme vacature profielen opstellen op basis van gewenste competenties.

Ons platform biedt de mogelijkheid om alleen te werken met vacatures die effectief zullen zijn in het aantrekken van gekwalificeerde kandidaten. Neem contact met ons op om te zien hoe ons platform jou kan helpen bij het verbeteren van jullie recruitment proces.

Volledig cloud based

Het Recrout ATS platform is een SaaS product waarmee je geen IT-kosten hebt en dat je dezelfde dag nog kunt gebruiken. Geen dure implementatie trajecten!

Ons platform is gemakkelijk in te stellen en vereist weinig tijd voor onboarding, zodat je snel aan de slag kunt gaan met het verbeteren van jullie recruitment proces op een objectieve en intelligente manier.

Ontdek wie het beste bij jullie cultuur past

Met het Recrout ATS platform kun je niet alleen bepalen wat voor functie-eisen je zoekt, maar ook ontdekken welke sollicitanten het beste bij jouw organisatie passen.

Ons objectieve platform voorspelt op basis van jouw gewenste kernwaarden welke kandidaten het beste zullen matchen met de cultuur van jouw organisatie.

Lees onze content en word geïnspireerd

5x efficiënter werven met een competentie gedreven ATS voor recruiters
Is Leeftijdsdiscriminatie echt verdwenen? Competentie gedreven recruitment zonder vooroordelen
Inclusiviteit voor de bühne: Echte actie of alleen imago?
Cv? Weg ermee! De opkomst van competentiegericht werven

Probeer Recrout nu GRATIS

KLAAR OM SLIMMER TE MATCHEN?

Start nu gratis met Recrout

Wij zijn ervan overtuigd dat steeds meer organisaties op zoek zijn naar moderne en niet-discriminerende hulpmiddelen om hun recruitmentproces te verbeteren en hun goede imago te behouden.

Om ons steentje bij te dragen aan een eerlijke arbeidsmarkt, bieden we je graag een vrijblijvend proefaccount aan om te kijken of Recrout ook bij jouw organisatie past, zonder verborgen kleine lettertjes.