Creëer eenvoudig vacature profielen

Met het gebruiksvriendelijke ATS recruitment platform van Recrout kunt u gemakkelijk verrijkte vacatureprofielen opstellen op basis van gewenste competenties.

Ons platform biedt u de mogelijkheid om alleen te werken met vacatures die effectief zullen zijn in het aantrekken van gekwalificeerde kandidaten. Neem contact met ons op om te zien hoe ons platform u kan helpen bij het verbeteren van uw recruitment proces.

Volledig cloud based

Het Recrout ATS platform is een SaaS product waarmee u geen IT-kosten heeft en dat u dezelfde dag nog kunt gebruiken.

Ons platform is gemakkelijk in te stellen en vereist weinig tijd voor onboarding, zodat u snel aan de slag kunt gaan met het verbeteren van uw recruitment proces op een objectieve en intelligente manier.

Ontdek wie het beste bij jullie cultuur past

Met het Recrout ATS platform kun je niet alleen bepalen wat voor functie-eisen je zoekt, maar ook ontdekken welke sollicitanten het beste bij jouw organisatie passen.

Ons objectieve platform voorspelt op basis van jouw gewenste kernwaarden welke kandidaten het beste zullen matchen met de cultuur van jouw organisatie.

Lees onze content en word geïnspireerd

2023: De Doorbraak van Innovatieve Recruitment Technologie en Employer Branding – Een Jaaroverzicht door Recrout
5x dilemma’s op de werkvloer tijdens de feestdagen
5x medewerkers inclusief bedanken in december
5 tips voor het creëren van een objectief en niet-discriminerend recruitmentproces met behulp van Recrout.

Probeer Recrout nu GRATIS

KLAAR OM SLIMMER TE MATCHEN?

Probeer Recrout nu 2 weken gratis

Wij zijn ervan overtuigd dat steeds meer organisaties op zoek zijn naar moderne en niet-discriminerende hulpmiddelen om hun recruitmentproces te verbeteren en hun goede imago te behouden.

Om ons steentje bij te dragen aan een eerlijke arbeidsmarkt, bieden we je graag een vrijblijvend proefaccount aan om te kijken of Recrout ook bij jouw organisatie past, zonder verborgen kleine lettertjes.