2500+ job-boards binnen handbereik

Genereer optimale exposure voor jouw vacatures met onze krachtige multi jobposters op meer dan 2500 jobboards en mediakanalen wereldwijd.

Bepaal zelf waar en hoeveel marketing budget jij wilt besteden per vacature.

Maximale controle over jouw jobmarketing campagnes

Beheer al jouw jobmarketingcampagnes op het Recrout ATS platform en bespaar jezelf de moeite en frustratie om verschillende jobboards apart te beheren.

Vanaf nu kun je alles beheren vanuit jouw Recrout dashboard!

Deel vacatures met jullie netwerk

Met ons innovatieve ATS platform kun je gemakkelijk vacatures automatisch plaatsen op jouw eigen Recrout carrièresite. Deel deze vacatures via jouw eigen social media kanalen of met je collega’s en link automatisch naar jouw eigen Recrout carrièresite.

Ons platform biedt je de mogelijkheid om jullie netwerk optimaal te benutten en jouw vacatures zo breed mogelijk te verspreiden.

Lees onze content en word geïnspireerd

Inclusiviteit voor de bühne: Echte actie of alleen imago?
Cv? Weg ermee! De opkomst van competentiegericht werven
Stop met ‘gut feeling’, start datagedreven recruitment
Diversiteitquota versus Meritocratie

Probeer Recrout nu GRATIS

KLAAR OM SLIMMER TE MATCHEN?

Probeer Recrout nu gratis

Wij zijn ervan overtuigd dat steeds meer organisaties op zoek zijn naar moderne en niet-discriminerende hulpmiddelen om hun recruitmentproces te verbeteren en hun goede imago te behouden.

Om ons steentje bij te dragen aan een eerlijke arbeidsmarkt, bieden we je graag een vrijblijvend proefaccount aan om te kijken of Recrout ook bij jouw organisatie past, zonder verborgen kleine lettertjes.