Ons succes is mede te danken aan onze partners van wereld klasse

Bouw moeiteloos aan jouw talent community

Met de unbiased recruitment technologie van Recrout kun je op een eenvoudige manier een organische talentpool creëren voor uw organisatie. Kandidaten kunnen eenvoudig solliciteren via jouw eigen carrière website en ons systeem zal al jouw sollicitanten omzetten in gedetailleerde talentprofielen.

Dit biedt de mogelijkheid om snel en efficiënt te zoeken naar de beste kandidaten voor elke vacature, zonder dat er rekening hoeft te worden gehouden met subjectiviteit of discriminatie.

Probeer het vandaag nog uit en ontdek hoe Recrout jou kan helpen bij het aantrekken en behouden van de beste talenten voor jullie organisatie.

Haal waarde uit jouw talentpool

Met onze data gedreven match-functie kun je makkelijk geschikte kandidaten vinden in je talentpool en direct contact opnemen voor je vacatures. Zo hoef je geen tijd te verspillen aan het zoeken naar de juiste mensen en kun je snel en efficiënt de beste kandidaten voor elke vacature aantrekken.

Probeer het vandaag nog uit en ontdek hoe onze match-functie je kan helpen om de allerbeste talenten te vinden voor je organisatie.

Communiceer direct met jouw kandidaten

Met het ATS platform van Recrout kun je gemakkelijk en direct chatten met al je kandidaten. Zo hoef je geen tijd te verspillen aan losse e-mails en raak je nooit meer iets kwijt.

Alle communicatie wordt gekoppeld aan de individuele kandidaat, zodat jij én je collega’s altijd op de hoogte zijn van wat er gebeurt. Dit maakt het wervings- en selectieproces veel sneller en efficiënter, en helpt je om lange-termijnrelaties op te bouwen met toekomstige werknemers.

Probeer het vandaag nog uit en ervaar zelf hoe makkelijk het is.

Lees onze content en word geïnspireerd

Inclusiviteit voor de bühne: Echte actie of alleen imago?
Cv? Weg ermee! De opkomst van competentiegericht werven
Stop met ‘gut feeling’, start datagedreven recruitment
Diversiteitquota versus Meritocratie

Probeer Recrout nu GRATIS

KLAAR OM SLIMMER TE MATCHEN?

Probeer Recrout nu gratis

Wij zijn ervan overtuigd dat steeds meer organisaties op zoek zijn naar moderne en niet-discriminerende hulpmiddelen om hun recruitmentproces te verbeteren en hun goede imago te behouden.

Om ons steentje bij te dragen aan een eerlijke arbeidsmarkt, bieden we je graag een vrijblijvend proefaccount aan om te kijken of Recrout ook bij jouw organisatie past, zonder verborgen kleine lettertjes.