Voorkom kostbare mismatches

Gebruik het Recrout-algoritme om jouw sollicitanten te matchen op jobfit en cultuurfit. Ons objectieve ATS-platform helpt je bij het maken van beter onderbouwde matches en voorkomt onbewuste arbeidsmarktdiscriminatie.

Laat de competenties spreken

Met onze geïntegreerde assessmentmodule kun je al jouw sollicitanten meten op 48 werkgerelateerde competenties. Deze worden automatisch gematcht met jouw vacatures en organisatiecultuur.

Laat wetenschappelijk gevalideerde methoden je helpen om objectieve en onderbouwde matches te maken.

Voorkom onbewuste discriminatie

Gefeliciteerd! Vanaf nu kun je profiteren van wetenschappelijk onderbouwde, 100% objectieve matches die geen ruimte laten voor arbeidsmarktdiscriminatie.

Dit betekent dat je kunt rekenen op de best mogelijke kandidaten voor elke vacature, zonder dat er rekening hoeft te worden gehouden met factoren zoals leeftijd, geslacht, etniciteit of andere achtergrondkenmerken.

Dit zal niet alleen leiden tot een efficiëntere en effectievere werving en selectieprocedure, maar ook tot een meer diverse en inclusieve werkomgeving voor jouw organisatie.

Dus waar wacht je nog op? Start vandaag nog met het maken van deze wetenschappelijk onderbouwde, objectieve matches en draag bij aan een betere arbeidsmarkt voor iedereen!

Lees onze content en word geïnspireerd

Inclusiviteit voor de bühne: Echte actie of alleen imago?
Cv? Weg ermee! De opkomst van competentiegericht werven
Stop met ‘gut feeling’, start datagedreven recruitment
Diversiteitquota versus Meritocratie

Probeer Recrout nu GRATIS

KLAAR OM SLIMMER TE MATCHEN?

Probeer Recrout nu gratis

Wij zijn ervan overtuigd dat steeds meer organisaties op zoek zijn naar moderne en niet-discriminerende hulpmiddelen om hun recruitmentproces te verbeteren en hun goede imago te behouden.

Om ons steentje bij te dragen aan een eerlijke arbeidsmarkt, bieden we je graag een vrijblijvend proefaccount aan om te kijken of Recrout ook bij jouw organisatie past, zonder verborgen kleine lettertjes.