Werk direct samen met vacature houders

Ben je het zat om ouderwetse recruitmentmethoden te gebruiken die je tijd en middelen verspillen? Stel dan Recrout voor aan je team!

Onze intuïtieve platform stelt je in staat om gemakkelijk de soft skills van kandidaten te evalueren en weloverwogen wervingbeslissingen te nemen, wat je waardevolle tijd en geld bespaart.

Deel gemakkelijk je kandidatenprofielen met je collega’s of hiring manager en ontvang direct feedback op het kandidaat profiel via unieke communicatie mogelijkheden. Simpel en overzichtelijk.

Create, click and play

Voeg documenten direct toe aan het profiel van je kandidaat en laat je notities achter voor review. Recrout biedt ook naadloze samenwerkingsfuncties die je in staat stellen om kandidatenprofielen met je team te delen en real-time feedback te ontvangen.

Bovendien kun je gemakkelijk documenten en notities toevoegen aan het profiel van elke kandidaat voor review.

Houd jouw talenten betrokken

Communiceer één op één met je meest veelbelovende kandidaten om vaart te zetten achter het proces. Gebruik de messenger functie om direct te chatten met jouw kandidaten  en alle communicatie overzichtelijk bij elkaar te houden.

Laat de kans niet aan je voorbijgaan om je recruitmentproces te vereenvoudigen en top kandidaten te vinden met Recrout. Meld je aan voor een gratis proefperiode en zie vandaag nog het verschil.

Lees onze content en word geïnspireerd

5x efficiënter werven met een competentie gedreven ATS voor recruiters
Is Leeftijdsdiscriminatie echt verdwenen? Competentie gedreven recruitment zonder vooroordelen
Inclusiviteit voor de bühne: Echte actie of alleen imago?
Cv? Weg ermee! De opkomst van competentiegericht werven

Probeer Recrout nu GRATIS

KLAAR OM SLIMMER TE MATCHEN?

Probeer Recrout nu gratis

Wij zijn ervan overtuigd dat steeds meer organisaties op zoek zijn naar moderne en niet-discriminerende hulpmiddelen om hun recruitmentproces te verbeteren en hun goede imago te behouden.

Om ons steentje bij te dragen aan een eerlijke arbeidsmarkt, bieden we je graag een vrijblijvend proefaccount aan om te kijken of Recrout ook bij jouw organisatie past, zonder verborgen kleine lettertjes.