RECROUT IN DE MEDIA

Revolutionaire HR Technologie

Ons algoritme, NORA, is speciaal ontwikkeld om je een duidelijk en onbevooroordeeld overzicht te geven van de kandidaten die het beste bij jouw organisatie passen. Dit wordt bepaald aan de hand van objectief vastgestelde persoonlijkheidsprofielen. Ook wel “Unbiased Hiring” genoemd. 

Het moderne ATS platform van Recrout helpt jou om nog beter onderbouwde keuzes te maken bij het selecteren van jouw potentiële collega’s

Meten is weten

Met het Recrout ATS recruitment platform heb je ook toegang tot professionele  assessment rapportages en andere kandidaat verslagen, die je krachtige informatie geven om te beoordelen of een kandidaat geschikt is voor de vacature.

 

Ons objectief recruitment platform, Recrout, biedt ook automatisch gegenereerde kandidaat-profielen die zowel de hard skills als de soft skills van een kandidaat bevatten. Zo heb je 24/7 toegang tot alle belangrijke informatie om een weloverwogen beslissing te maken over je toekomstige collega’s.

Ontdek de juiste talenten

Onze nieuwe aanpak voor recruitment maakt het makkelijk om gekwalificeerde kandidaten te vinden en aan te nemen. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie en objectief bepaalde criteria, kun je snel de kandidaten vinden die het beste bij jouw organisatie passen.

Probeer het nu uit en ervaar hoe gemakkelijk het is om het juiste talent aan te trekken met ons innovatieve recruitment systeem

Lees onze content en word geïnspireerd

5x medewerkers inclusief bedanken in december
5 tips voor het creëren van een objectief en niet-discriminerend recruitmentproces met behulp van Recrout.
5x competentiegericht werven vs traditioneel recruitment 
Inclusiviteit en diversiteit begint bij jezelf

Probeer Recrout nu GRATIS

KLAAR OM SLIMMER TE MATCHEN?

Probeer Recrout nu 2 weken gratis

Wij zijn ervan overtuigd dat steeds meer organisaties op zoek zijn naar moderne en niet-discriminerende hulpmiddelen om hun recruitmentproces te verbeteren en hun goede imago te behouden.

Om ons steentje bij te dragen aan een eerlijke arbeidsmarkt, bieden we je graag een vrijblijvend proefaccount aan om te kijken of Recrout ook bij jouw organisatie past, zonder verborgen kleine lettertjes.