Waarom zou je blijven werken met omslachtige recruitment software als het ook makkelijk kan?

De innovatieve recruitment software van Recrout is laagdrempelig, breed inzetbaar en toegankelijk voor elke organisatie die serieus is over het moderniseren en versimpelen van het eigen recruitment proces met de inzet van slimme en objectieve matching technologie.

Wat je recruitment doelstelling ook is, wij gaan je helpen deze te realiseren. Het data-gedreven en objectieve matching platform van Recrout helpt jou om verder te komen. Eenvoudig de competenties meten van AL jouw sollicitanten kan vanaf nu met Recrout!

Geen creditcard gegevens nodig

Ontdek of onze tool bij jullie past

Vertrouwd door kleine en grote organisaties

De all-in-one oplossing voor recruitment

De perfecte combinatie tussen een ATS, een job multi-poster en een assessment systeem om organisaties te helpen het recruitment proces – van begin tot eind –  te automatiseren en om objectief de beste sollicitanten te voorspellen op basis van competenties.

Recrout recruitment systeem datagedreven datadriven ats
Een centrale plek voor alle recruitment aspecten

Automatiseer het selectie proces

Het gebruiksvriendelijke ATS van Recrout helpt jou met het automatiseren van het arbeidsintensieve sollicitatie- en selectieproces. De opvolger van het traditionele ATS stelt jou in staat om jouw recruitment werkzaamheden van begin tot eind te stroomlijnen
tot een excellent proces.  

Ontdek top talenten op basis van wetenschappelijk gevalideerde selectie methodes

Objectieve Matching Technologie

Onze gevalideerde en objectieve matching technologie ondersteunt en biedt recruiters alle verrijkte kennis die nodig is voor onderbouwde selectiebeslissingen in een fractie van een seconde. Door het moeiteloos creëren van ideale match- en cultuurprofielen op basis van 48 competenties kun je meteen zien welke kandidaat er wel en niet past binnen jullie organisatie. 

Recrout recruitment systeem matching assessment talent
Recrout recruitment systeem objectief unbiased assessment matching
Ontdek de competenties van iedere sollicitant

Wetenschappelijk gevalideerde selectie assessments

Het Recrout platform is geïntegreerd met een psychometrisch assessment systeem waarmee je al jouw sollicitanten professioneel kunt testen. Onze intelligente matching algoritmes worden ondersteund door gevalideerde data met de hulp van onze
vrienden bij Cubiks-PSI.

Werven was nog nooit zo makkelijk

Recrout's job multi-poster

Met het geïntegreerde AI-gedreven job multi-poster plaats je al jouw vacatures met één druk op de knop wereldwijd op meer dan 2100+ jobboards, om jou te helpen meer kandidaten te bereiken in deze krappe arbeidsmarkt. 

Recrout recruitment software multiposting
Recrout: Recruitment software - kandidaten database | candidate talent pool
Zeg vaarwel tegen het kerkhof van CV's

Creëer je eigen slimme talent pools

Recrout’s innovatieve software stelt jou in staat om organisch een eigen database op te bouwen vol met verrijkte kandidaat profielen.
Zo kan jij moeiteloos verschillende talent pools aanmaken om automatisch te matchen op basis van persoonlijkheidskenmerken, voordat je nieuwe vacatures extern uitzet.

Helemaal aangepast aan jouw unieke huisstijl

Je eigen professionele career site

Bij Recrout ontvang je je eigen unieke werken-bij pagina in jouw eigen huisstijl of koppel het Recrout platform gemakkelijk met je huidige website voor de ultieme candidate experience.

Recrout recruitment systeem career page

Laat de cijfers spreken

Recrout biedt meer dan alleen een tool, wij bieden jou een uitstekend recruitment proces

1 %
Candidate Satisfaction
1 %
Faster Hiring
1 %
Unbiased
%
Better Hires
Klaar om slimmer te matchen?

Probeer Recrout nu gratis!

Recrout recruitment systeem datagedreven datadriven ats