Over Ons

Matching en selectie recruitment technologie om de perfecte match te vinden

Selecteer slimmer

Sinds 2015 zijn wij al Pioneer op het gebied van recruitment innovatie en objectieve matching technologie. Wij helpen jou om kandidaten automatisch te filteren en het selectieproces te stroomlijnen.

Bovendien voorkomt onze software, met geïntegreerd assessment systeem, ‘dure mismatches’ waarbij stapels cv’s doorpluizen tot het verleden behoort.

Wij helpen o.a. START-UPS, SCALE-UPS EN MKB om de matching en (pre) selectie fase van recruitment te automatiseren en helpen jou op basis van gevalideerde data te ontdekken wie het beste in staat is om op basis van zijn/haar competenties een bijdrage te leveren aan jullie bedrijfsdoelstellingen.

Zodat jij dan alleen nog maar tijd en moeite hoeft te investeren in kandidaten die een hoge voorspelbaarheid hebben op toekomstig arbeidssucces binnen jouw organisatie.

Wij staan ergens voor

Onze kernwaarden

INTELLIGENTIE: We houden van talenten die in staat zijn om complexe problemen op te lossen en te versimpelen

INTEGRITEIT: We geloven in het hebben van sterke morele principes als het gaat om zakendoen

IMPACT: We geloven in werk dat ertoe doet, werk dat mensen en organisaties op een positieve manier beïnvloedt

Waar we in geloven

Onze visie

Wij geloven dat het selecteren van talenten het beste resultaat oplevert als de matches gebaseerd zijn op basis van objectieve data, talent en persoonlijkheidskenmerken. Zonder onderscheid op basis van ras, leeftijd, gender, religie, quota, of enige andere vorm van discriminatie. En zeker niet op basis van ouderwetse cv’s.

Recruitment is objectief kijken naar wie het best in staat is om een bijdrage te leveren aan jouw bedrijfsdoelen. Dat is de kern.

Wij geloven in een gelijkwaardige, eerlijke maar vooral intelligente arbeidsmarkt.

Wat willen we bereiken

Onze missie in het leven

Op basis van sociale wetenschap en technologie mooie producten ontwikkelen die onze klanten helpen de beste matches te voorspellen op basis van intelligente data en slimme algoritmes.

Zodat onze klanten op een intelligente manier kandidaten selecteren die het best in staat zijn om een bijdrage te leveren aan het succes van hun organisatie. Slimmer, simpeler en efficiënter dan al onze concurrenten.

One last thing

Wat als we het anders doen...

Maak kennis met NORA.

NORA is de naam van ons krachtige matching-algoritme. We hebben haar voro jou tot leven gebracht zodat je al haar superkrachten tot je beschikking hebt. NORA is een mooie jonge vrouw die graag alle geheimen van AI wil leren om jou te helpen bij het maken van de juiste wervingskeuze.

Met Nora verzamelen we miljarden datapunten en voorzien haar van verschillende datasets, zodat ze slimmer kan worden in het maken van voorspellende analyses en jou kan helpen de beste matches te voorspellen. Binnenkort kan de wereld meer van NORA verwachten…

Klaar om slimmer te matchen?

Probeer Recrout nu gratis!